Adio masini inmatriculate in Bulgaria: legea va interzice asta!

Autoritatile romane lucreaza la un proiect de lege pentru a stopa inmatricularea autoturismelor in Bulgaria. Astfel, potrivit proiectului inaintat de Politia Romana catre Guvern, circulatia pe soselele patriei cu un vehicul inmatriculat in alt stat european va fi permisa in limita a 90 de zile.

Daca proiectul de lege va fi aprobat, soferul unui vehicul inmatriculat in alt stat al Uniunii Europene are drept de circulatie 90 de zile in Romania din momentul primului control in trafic. Sunt sanse mari ca la respectivul control sa se coreleze datele automobilului cu datele soferului si ca seria de caroserie si alte informatii tehnice ale vehiculului sa fie introduse intr-o baza de date, pentru prevenirea eventualelor tentative de frauda.

Dupa trecerea celor 90 de zile calendaristice, soferul vehiculului respectiv poate fie sa inmatriculeze vehiculul in Romania, fie sa renunte definitiv la vehicul, indiferent ca vorbim de exportul acestuia sau de radierea sa din circulatie si sistarea utilizarii.

Conform unui material publicat de: www.manager.ro

Pentru mai multe detalii, accesati urmatorul link: http://www.manager.ro/articole/auto/adio-masini-inmatriculate-in-bulgaria:-legea-va-interzice-asta-11764.html

Tags:

3 Responses to “Adio masini inmatriculate in Bulgaria: legea va interzice asta!”

  1. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

  2. Felicitari pentru articol. Va citesc cu placere de cand am descoperit acest site. Mircea, admin filme1.net

  3. Foarte interesante articolele! Felicitari!

Leave a Reply