Reguli de conduita

Reguli 150x150 Reguli de conduita

Acest blog nu reprezinta si nu poate fi interpretat in sensul unei consultante juridice acordata de catre Cabinetul nostru.

Pentru orice situatie concreta si in vederea solicitarii unui sfat calificat, puteti trimite solicitarea dumneavoastra la [email protected].

Participarea cu contributii la acest blog este rezervata persoanelor invitate sau acceptate de moderator.

Participantii la blog vor folosi doar argumente profesionale, pe un ton civilizat, cu excluderea atacurilor la persoana si a oricarei forme de limbaj ofensator. Moderatorul acestui blog va avea dreptul de inlatura contributiile care contin astfel de cuvinte.

Raspunderea pentru opiniile inserate in blog apartine, in mod exclusiv, fiecaruia dintre contribuitori.

Moderatorul si nu are nicio raspundere pentru acuratetea sau caracterul actual si complet al materialelor care reprezinta contributii la acest blog, indiferent de persoana care aduce respectiva contributie.

Contribuitorii la blog raspund, de asemenea, pentru respectarea dreptului de autor si de corectitudinea linkurilor indicate in continutul materialelor.

Continutul blogului este gratuit pentru oricine are acces la acesta. Dreptul de autor pentru contributiile la blog apartine celor care le-au generat.